Adrian Falub a debutat cu stângul pe banca lui FCM Târgu Mureş în Liga I, 0-1 pe teren propriu cu FC Braşov. Tehnicianul a rămas cu numai trei victorii în 31 de partide în Liga I (zece meciuri la "U", 20 la Alba, 1 la Tg. Mureş) şi nu a ezitat să îşi atace jucătorii. "Am pierdut nemeritat. Am dominat prima parte în totalitate, dar nu am marcat. Am luat un gol nepermis pentru nivelul la care jucăm acum. Avem nevoie de un atacant care să ne dea şi calitate. Vancea a avut câteva situaţii mari de gol şi nu a ştiut să le fructifice, aici se vede lipsa de experienţă. Acum avem canditate, nu calitate. S-a văzut că nu suntem obişnuiţi cu Liga I, cei care au jucat mai demult în primul eşalon au uitat cum este acum", a atacat Falub.
Deşi FCM a transferat 15 jucători în această vară, Falub a mai cerut întăriri pentru a salva echipa de la retrogradare, atât în linia defensivă, cât şi în cea ofensivă. "Este adevărat, mai vream doi fundaşi centrali şi doi atacanţi, jucători destul de cunoscuţi. Din superstiţie, nu le dăm numele, deoarece am mai făcut acest lucru şi nu am reuşit să îi mai transferăm", a spus aseară directorul general al clubului, Aurelian Băbuţan, care este totuşi mulţumit de jocul cu Braşov. "Rezultatul a fost nedrept, era mai echitabil un egal. Din păcate, am ratat prea mult, am avut patru ocazii clare. Jocul echipei a fost mulţumitor pentru prima etapă, mergem înainte, nu este gata campionatul", a mai spus Băbuţan.
HOPPPPA!SUNT 4 JUCATORI NOI ACUM!!!!!!!!!!!!!!!!DATI-VA CU PAREREA!